FAMILY FUN

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin samen te sporten? De Stratenloop is uniek en ontzettend leuk om met zijn allen te beleven. Ouders en kinderen lopen eerst hand in hand over het afgezette parcours en de kinderen glimmen van oor tot oor als ze bij de finish hun toffe medaille en een flesje water krijgen. Als zij met rode konen staan na te genieten langs de kant, sta je zelf aan de start van de 5 of 10 km. Dat is op zich al een leuke loop om te lopen, maar wat nou zo leuk is: je mondhoeken krullen vaak omhoog, telkens als je hartstochtelijk wordt aangemoedigd telkens als je je supporters voorbij komt (en dat is zelfs aan twee kanten van de Bergselaan). Dat maak je ergens anders niet mee!

 

De wedstrijden

Tijdens de Ronde van Noord kunnen hardlopers meedoen aan een 5 en een 10 km wedstrijd. De 5 km is een prestatieloop, de 10 km is de wedstrijd- en prestatieloop. Deze Stratenloop telt ook mee voor het LOXAM Stratenloopcircuit. Dat is een serie van 6 leuke wedstrijden in en rond Rotterdam. Het bijzondere van het circuit is dat er een algemeen klassement voor wedstrijd-lopers is, én een klassement voor recreatieve lopers. Bij het LOXAM circuit hoef je geen toplopers met snelle tijden te zijn om toch in de prijzen te lopen. Lees meer op de pagina van het circuit.

 

Het sportprogramma van de Ronde van Noord is:

 

13:00                        Skeeleren

13:30                        Loopfietsen Wedstrijd (t/m 4 jaar)

13:45                        Dikke Banden Races (8 t/m 12 jaar)

14:15                        Amateurs/Junioren 60 km

16:00                        Wielerkampioenschap R’dam Noord (niet licentiehouders) 25 km

17:00                        Family Run

17:30                        5 km Stratenloop

18:30                        10 km Stratenloop

21:30                        Einde evenement

 

Het dagprogramma van het Happy2Move Festival is staat bol van sport, spel en entertainment. Van 14:00 tot 20:30 treden groovy bands en artiesten op, met als afsluiter van de dag een vette band. Blijf dus gerust wat langer, neem een lekker biertje/drankje en geniet van de gezelligheid!

 

INSCHRIJFINFO

Om drukte op de dag zelf te voorkomen, vragen we je om vooraf in te schrijven. Daar doe je ook jezelf een plezier mee. Tot 1 juli schrijf je in voor het speciale early bird tarief. Het inschrijfgeld in de voorinschrijving daarna is lager dan het tarief voor de daginschrijving. Dus: hoe eerder je inschrijft, hoe goedkoper het is. De online voorinschrijving is tot en met donderdag 26 september 20.00 uur open.

 

WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

 

Bij inschrijving voor de Stratenloop R’dam Noord is het volgende inbegrepen:

– Gezellige aankomstlocatie met microfonist

– Veilig afgezet parcours

– Elektronische tijdregistratie

– Waterpost onderweg, na je finish flesje water

– Mooie medaille om mee te pronken

– Gratis foto’s onderweg

– Gratis aankomstvideo

– Je tijd kun je direct na je finish terugkijken op de site bij uitslagen

– Wedstrijdafstand 10 km: prijzengeld in 7 leeftijdscategorieën

 

Huldigingen en prijzengeld

Bij de Stratenloop R’dam Noord worden de overall nummers 1, 2 en 3 van de Dames en Heren van de 5 en 10 km gehuldigd.

Er zijn geldprijzen voor de wedstrijdafstand (10 km) voor alle nummers 1, 2 en 3 van alle categorieën (Hsen, H35+, H45+, H55+, Dsen, D35+ & D45+). Het prijzengeld wordt overgemaakt. De 5 km heeft geen geldprijzen.