Leuk dat je meedoet aan de Stratenloop Noord! Hieronder lees je hoe je je startnummer vooraf of op de dag zelf kunt ophalen.

 

Vooraf afhalen startnummer (voor senioren, geen Family Run)

Heb je de gloednieuwe winkel van Runnersworld Rotterdam al gezien? Nee? Dat komt mooi uit. Heb je je zondag 22 september of eerder ingeschreven, dan kun je daar namelijk vooraf je startnummer voor de Stratenloop Noord ophalen. En dat is dit jaar wederom een feest. Met je inschrijving voor de Stratenloop Noord krijg je namelijk flinke korting! Je kunt je startnummer ophalen op donderdag 26 september of vrijdag 27 september tot 19.30 uur bij Runnersworld aan de Westblaak 109 in Rotterdam.

Op vertoon van je startbewijs krijg je maar liefst 15% korting op kleding en schoenen!

Dus wil je nog even een hip shirt scoren of heb je besloten dat je loopschoenen na de vakantie toch wel aan vervanging toe zijn, maak dan gebruik van het deskundig advies en de mooie collectie van Runnersworld. Voor de route klik je hier..

 

Afhalen startnummer dag zelf

De inschrijfbalie en het wedstrijdsecretariaat vind je in de Bergsingelkerk. Kom bij voorkeur met de fiets. Kom je met de auto, kijk dan ook even hier op de site  naar info over (betaald) parkeren!